ELS NOSTRES VINS

subtitle_ico

BRUTAL

NEGRE 2016
varietats: garnatxa, carinyena i syrah
3 mesos de fusta lleugera
Fresc com un gorg d’un riu un 15 d’agost i gustós com les avellanes de Reus. Complet com un salt de plinton a sisè de bàsica.

Brutal Flor

BRUTAL FLOR

NEGRE 2016 ECOLÃ’GIC
varietats: garnatxa i ull de llebre.
Cada cop que passa el tren les vinyes el miren i pensen que corre massa. Elles són lentes però segures i fan gra a gra la gran obra. Nas de garrofa dolça i xocolata a la pedra. Romaní i farigola, pedruscos i terra blanca. Copes buides i expectants.
4 mesos de barrica.

BRUTAL FLOR

BLANC 2016 ECOLÃ’GIC
varietats: xarel·lo i macabeu
Un vi sencer amb records de llimona de La Menorquina i taronja de popeye de cinc duros. Llarg com un dia sense pa. Recorda el seu nom.

VERMUT BRUTAL

“VERMUT BRUTAL”

DÈRIA 2014

PRIORAT

“DÈRIA 2014”
varietats: carinyena vinyes velles,garnatxa
6 mesos de barrica

RAMBUTÁN 2015

COSTES DEL SEGRE

“RAMBUTÁN 2020”
varietats: Macabeu i moscat

CANTAPERDIUS 2015

TARRAGONA

“CANTAPERDIUS 2015”
varietats: sumoll, ull de llebre

CAVA TIBIDABO BRUT NATURE

CAVA

“CAVA TIBIDABO BRUT NATURE”
varietats: cartoixà
18 mesos de criança

CAVA MONTJUÏC BRUT

CAVA

“CAVA MONTJUÏC BRUT”
varietats: macabeu, xarel·lo, parellada
18 mesos de criança

fincaMores

MONTSANT

“FINCA MORES +3 2014”
varietats: garnatxa, samsó, syrah
3 mesos de barrica