QUI SOM

La nostra selecció es basa en diferents criteris.
Busquem vins que defineixin les sensacions del seu origen ( Terrer, Denominació d’Origen,…).
Busquem vins que ens sorprenguin en el tast, que ens aportin noves experiències en la degustació.
Vins on la relació qualitat-preu sigui del tot contrastada.
Vins rodons que ens ajuden a compartir molt bones estones.

EQUIP ENTREVINS

Xavier

Vaig néixer un discret dimarts dia 13.  Amb dos anys ja caminava i pensava seriosament en xerrar.
Després de diverses aventures laborals, el vi em va atraure de forma irremeiable.
Estudiar i formar-me va ser una nova etapa a la meva vida i en Joan Milà em va obrir els ulls per enamorar-me del fet de crear un vi. A partir d’aquell moment, tot va ser aprendre aquest nou món i arribar on volia ser, al costat del meu germà amb una empresa entre mans.

Res no és més fàcil quan és més desitjat.

Vuit  anys passen volant i els que queden, que en són molts, els farem en vol ras.

Lluïsma

A casa, vam aprendre a gaudir del bon menjar i el bon beure. Aquesta va ser la llavor. Però el que va canviar-ho tot va ser un camp de treball a Falset, on en Josep Lluís Pérez em va fer la meva primera sessió de tast.
Després la cosa va venir rodada, la formació professional a Falset, la Facultat d’Enologia a Tarragona i el treball final de carrera a la Champagne.
A partir d’aquí, he combinat el treball comercial a diferents empreses amb la feina de formador de vins a sumillers ( ESHOB) i cuiners (Hofmann).
Al final, va arribar ENTREVINS la nostra realitat actual. Ah… i de tant en tant, escric algun llibre.

Vivim del i per al vi. Una sort.

Judit

L’organització és una màxima de la meva vida.

De jove, ja organitzava grups de joves en el temps lliure. Després va venir la filologia a la Universitat.
La meva vida laboral va seguir, com no, treballant en la administració d’una empresa dedicada al temps lliure i l’animació sòcio-cultural.
Al final, sóc la que administra tota la documentació d’Entrevins. Sóc la que parla amb vosaltres quan teniu algun problema d’organització… com no.

Josep

Vaig néixer a Calella i, tot i ser nét de pescadors, mai m’ha cridat el mar. Treballo des de ben jove en feines diverses encara que sempre m’he sentit fuster.  A Entrevins faig d’encarregat de logística i expedicions (vaja, repartir i ordenar).

El meu objectiu és arribar abans que feu la comanda.